12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Wereldjongerendag(en)   >   Word jij straks onze reporter in Krakau?

Word jij straks onze rerporter in Krakau?

Ga je naar de Wereldjongerendagen met Jong bisdom Haarlem-Amaterdam en wil jij jouw eigen WJD-avontuur met de hele wereld delen via social media? Jong Katholiek en Trideo zoeken nieuwe verslaggevers en jij kunt er daar één van zijn! Alles wat je nodig hebt is een smartphone en een vlotte babbel. Mediapriester Roderick Vonhögen nodigt je uit voor een ‘open casting’ en trainingsdag op zaterdag 9 april in Amersfoort en wie weet wordt jij de Verslaggever van de reis 'Dare2share!'.

 
Onder leiding van Roderick, die zelf een ervaren vlogger, verslaggever en presentator is, ontvang je die dag een stoomcursus 'verslaggeving via sociale media'. Roderick: "Ik wil die dag eigenlijk alles doorgeven wat ik in de afgelopen jaren zelf heb ontdekt over social media en over hoe je met beelden een verhaal vertelt ." Na afloop ben je als deelnemer helemaal klaar om als verslaggever op YouTube, Snapchat of Instagram aan de slag te gaan.

De trainingsdag is van 10.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend een H. Mis en pizza. Het adres is Liendertseweg 48 in Amersfoort. Je kunt je opgeven tot en met woensdag 6 april viainfo@jongkatholiek.nl. Doe het vandaag nog en spread the news!

Sander en Matthijs konden niet wachten. Check hier hun eerste WJD vlog
Meer >>

Gerelateerde artikelen WJD | 2016 | WJD | Krakau
share on facebook share on twitter share via email