achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Projectkoor Stille Omgang

Zing mee bij de Stille Omgang

Vind je het leuk om te zingen? Sluit je aan bij het gelegenheidskoor van het jongerenprogramma van de Stille Omgang. Onder leiding van pastoor Alvaro Rodriguez Luque zing je bekende liederen, die ook bij de wereldjongerendagen zullen terugkomen. Veel of weinig zangervaring, tenor of alt, het maakt niet uit, je bent van harte welkom.

"We zijn geen pro­fes­sio­neel koor, maar een groep jonge mensen die door muziek en zang de schoon­heid van ons katho­lie­ke geloof tot uitdruk­king wil brengen. We zingen Latijnse en Neder­lands­ta­lige meerstemmige gezangen met een­vou­dige melodieën."

Stille Omgang jongerenprogramma

Tijdens de Stille Omgang-avond, op zater­dag 18 maart 2023 in de Papegaai­kerk aan de Kalver­straat in Am­ster­dam, zal het koor de li­tur­gie van het jongerenprogramma met Mgr. Hendriks onder­steunen. Meer over het pro­gram­ma die avond kun je hier nalezen. 

Repe­ti­ties

Vooraf­gaand aan de Stille Omgang zullen we op zes opeen­volgende vrij­dag­avon­den repe­te­ren: 10, 17 en 24 februari en 3, 10 en 17 maart. De repe­ti­ties zullen plaats­vin­den in de Klooster­ka­pel op het hei­lig­dom Onze Lieve Vrouw ter Nood (Hoogeweg 65, Heiloo). Repe­ti­ties beginnen om 19.30 met een inloop en duren tot 21.30 uur.

Meld je nu aan!

Ie­der­een die van zingen houdt is van harte welkom om mee te doen. Wil je meer in­for­ma­tie of wil je je meteen al aanmel­den? Stuur dan een mail naar koor­bis­domha@gmail.com. Vergeet niet je naam, e-mail­a­dres en tele­foon­num­mer te vermel­den.

Details

data: 10, 17 en 24 februari en 3, 10 en 17 maart 2023
tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
locatie: Klooster­ka­pel Heiloo,
Hoogeweg 65, Heiloo
aanmel­den: koor­bis­domha@gmail.com
met vermel­ding van naam, e-mail­a­dres en tele­foon­num­mer
Gerelateerde artikelen Jongeren | Stille | Omgang | Projectkoor | zingen
share on facebook share on twitter share via email