achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Seizoensafsluiting

Seizoensafsluiting Superheroes and saints - BBQ

We gaan alweer richting de zomer, de dagen worden langer, het weer knapt op, de bomen zijn weer groen en de vakantie staat voor de deur. We hebben een mooie bedevaart naar Assisi achter de rug, wat natuurlijk al begon tijdens het kerstdiner waar we onze eigen kerststallen hebben gemaakt. De heilige Franciscus en Clara laten we ook dit keer niet achter ons liggen. Zij zijn voor ons ware helden en daarom geven we de seizoensafsluiting dit jaar het thema: Superheroes and Saints.

Voor dit feest vragen we je om jezelf te presenteren als een superheld of heilige, door je te kleden zoals hem of haar of een karakteriserend attribuut uit zijn of haar leven bij je te dragen of mee te nemen.

BBQ!BBQ 2017-3.jpg

Wij gaan het seizoen afsluiten met een overheerlijke barbecue en verschrikkelijk veel gezelligheid. Ofwel een supertoffe kans om weer met je gelovige vrienden af te spreken. De barbecue zal plaatsvinden op zondag 10 juni vanaf 18:00 uur tot 22:00 uur te Heiloo in het heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood.

Let op voor de Assisi-gangers is dit aansluitend op de reünie van de bedevaart.

BBQ 2017-4.jpgKaraoke

Wanneer we ons buikje tot de rand gevuld hebben, wordt een ieder weer uitgenodigd om zijn of haar zangtalent ter gehoor te brengen. Ofwel dit is een geweldige manier om het seizoen op knallende wijze af te sluiten.

Info

Wie: Jongeren

Wat: Seizoensafsluiting Superheroes and saints - BBQ

Waar: Hoogeweg 65 Heiloo

Wanneer: Zondag 10 juni

Tijd: 18:00 - 22:00 uur

Entree: €15

Dresscode: Kom verkleed als jouw superheld of heilige!

Aanmelden


 Ja
 Ik heb bezwaar
 Ja
 Ik heb bezwaar
 
Gerelateerde artikelen Jongeren | seizoensafsluiting | BBQ
share on facebook share on twitter share via email