achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Geslaagd Seizoen

Geslaagd seizoen en foto's seizoensafsluiting

Met veel plezier en mooie herinneringen kunnen we terugkijken op een geslaagd jongerenseizoen! Dit seizoen stond in het teken van de bisdombedevaart naar Assisi en de Heilige Franciscus.

Kennismaken met Franciscus

Tijdens het kerstdiner konden we kennismaken met de Heilige Franciscus, die als eerste een levende kerststal organiseerde. Ook nu bijna 800 jaar later mochten we onze eigen kerststal ten leve brengen. Dit zorgde voor prachtige en hilarische foto's met dank aan jullie creativiteit.

Franciscus' inspirerende visie

Op de Wereldjongerendag stonden we stil bij het thema 'stress to impress', de stress om steeds maar indruk te 'moeten' maken op sociale media, maar ook in studie of op het werk. Wanneer je naar de Heilige Franciscus en zijn leven kijkt is dat wel het laatste waar hij zich mee bezig hield. De bisdombedevaart was naast een hele gezellige reis voor menigeen dan ook een bron van inspiratie, juist door deze andere visie van Franciscus op het leven.

Seizoensafsluiting en Midzomernachtmis

Op de seizoensafsluiting konden we ook weer onze verkleedkleren te voorschijn halen en als heilige of superheld ten tonele verschijnen. Het seizoen van het jongerenplatform is afgesloten, maar ook bij de bisdomoverstijgende midzomernachtmis op zondag 1 juli komt Francisus om de hoek kijken als het gaat om God vinden in de natuur.

Foto's

Bekijk HIER de foto's van de Seizoensafsluiting

Gerelateerde artikelen Jongeren | Foto's | seizoensafsluiting
share on facebook share on twitter share via email