12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   The Missionary School   >   2de editie van The Missionary School! 2020-2021

Doe mee aan de 2de editie van The Missionary School!

De 1ste editie van The Missionary School is bijna een jaar onderweg en na de positieve ervaringen van dit bijzondere traject is nu al besloten om een 2de editie te organiseren die start in september 2020. Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam biedt jongeren een nieuw seizoen aan met meerdere weekenden vol stevige geloofsvorming en tools om je geloof daadwerkelijk handen en voeten te geven in een samenleving die weinig waarde meer lijkt te hechten aan een christelijke God of geloof.

Waarom zou je dat doen?

Hoe vind je nieuwe manieren om je geloof zichtbaar te maken in deze samenleving? En hoe zorg jij ervoor dat je zelf genoeg voeding en vorming krijgt om dat ook goed te kunnen doen? Dit is wat The Missionary School jongeren graag mee helpen en de reden waarom jou dit traject wordt aangeboden! Heb je interesse in The Missionary School 2020-2021, en wil je een volgende stap zetten in je geloof! Laat het ons weten en misschien ben jij wel degene waarmee we volgend seizoen een jaarlang mee op weg gaan in The Missionary School.

 

 

Heb je interesse of wil je meer weten? Mail ons of laat een berichtje achter via 06-23436049

Meer informatie over tijden, datums en kosten worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer info vind je ook op www.themissionaryschool.nl

Meer >>
Gerelateerde artikelen Jongeren | Vorming | The | Missionary | School
share on facebook share on twitter share via email