achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   The Missionary School   >   Samenwerken in een groep en met je omgeving

Samenwerken in een groep en met je omgeving

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Samenwerken is iets wat je op veel vlakken in je leven tegenkomt. Zeker als het gaat om je toekomstige baan of bij het doen van vrijwilligerswerk en hobby’s. Tijdens The Missionary School steken we veel tijd in jouw leiderschapsontwikkeling. Maar naast het ontdekken van je persoonlijke krachten en leiderschapskwaliteiten is het goed om te kijken hoe je om kunt gaan met verschillende situaties en met groepen. Ook als het gaat om samenwerken met jongeren en vrijwilligers in de context van de kerk, vraagt dat om een specifieke aanpak. Ook dat leer je in The Missionary School.

 

Ontdek de jongerencultuur

We duiken samen met jou dieper in de jongerencultuur: Wat zijn de laatste trends en waar houden jongeren zich mee bezig? Je ontwikkelt jezelf in het werken met groepen, feedback geven en coachen. Je leert hoe je jongeren zo kunt stimuleren  dat ze echt iets leren, ook als het lastig is of de motivatie aanvankelijk ontbreekt..

Werken met jongeren, en zeker in de huidige maatschappij, vraagt om een persoonlijke aanpak. Tegelijkertijd kun je niet met iedereen om je heen een persoonlijke band opbouwen. Je leert hoe je daar als team mee om kunt gaan.

Met The Missionary School kijken we naar wat je bereikt met welke jongerenactiviteit. We werken aan vragen, zoals: Hoe ga je met jongeren op zoek naar meer verdieping? Hoe zorg je voor een sterker groepsgevoel? Of hoe wil je nieuwe jongeren aan jouw groep binden. Elk doel vraagt om een specifieke aanpak. Kortom: Weet wat je doet, met wie je werkt en hoe daarmee om te gaan!

Gerelateerde artikelen Jongeren | The | Missionary | School
share on facebook share on twitter share via email