achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   WJD Panama   >   Stream uitgelicht: Ontdek jezelf!

Stream uitgelicht: Ontdek jezelf!

De reis naar de Wereldjongerendagen in Panama bevat verschillende streams. Een stream is een keuzeprogramma om je katholieke identiteit te verdiepen of jouw katholieke identiteit in jouw professie te versterken. Eén van de streams is de stream Ontdek jezelf met Monique van Dijk-Groeneboer van de Tilburg School of Catholic Theology.

Op de valreep is er een nog een stream bij gekomen. Deze stream staat in het teken van de thema van de Nederlandse reis: Discover! Ontdek wie jij bent, hoe jouw identiteit zich ontwikkelde en welke mensen en ervaringen invloed hebben op identiteitsontwikkeling. Je wordt uitgedaagd om te reflecteren op je eigen waarden onder het motto: ontdekken, ontwikkelen en groeien.

Je leert niet alleen jezelf beter kennen, je krijgt ook een zicht op processen van identiteitsontwikkeling en handvaten hoe mensen kunnen leren hun waarden om te zetten in daden ten bate van zichzelf en de ander. Deze stream is relevant voor je persoonlijke ontwikkeling maar ook vruchtbaar voor jou als professional.

Gerelateerde artikelen Jongeren | WJD | Panama | Streams
share on facebook share on twitter share via email