12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Wereldjongerendag(en)   >   WJD te volgen op officiële "Hoofd-website" bisdom Haarlem-Amsterdam

Eindelijk is het zover! De WJD is begonnen waar zoveel jongeren, begeleiders en de medewerkers van jong bisdom Haarlem zo lang naar toe hebben geleefd. Ook de redactieleden van deze website zijn met de WJD mee en daarom is het beperkt mogelijk nieuwe updates te geven. Om die reden is er voor gekozen alle nieuwsberichten op één website te publiceren. Omdat de WJD zo een groot evenement is vinden zowel de redactie van deze website en de redactie van de "Hoofd-website" van het bisdom dat nieuws over de WJD op de officiële website van het bisdom hoort.

Ben jij nieuwsgierig naar updates van onze reis? Ga naar www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl en klik op de WJD "button". Daar worden nieuwsberichten, foto's en video's gedeeld.

De slotmis van de WJD met paus Franciscus wordt zondag 31 juli rechtstreeks uitgezonden op NPO 2 van 9.00 tot 12.00 uur.

De WJD en andere leuke websites met nieuws over de WJD
Meer >>

De Wereldjongerendagen (WJD): Het grootste internationale jongerenevenement ter wereld. Ook deze zomer (2016) worden er weer miljoenen jongeren vanuit de hele wereld verwacht en ook paus Franciscus is daarbij aanwezig. Met de busreis “Dare2share!” die door het bisdom wordt georganiseerd reizen 126 jongeren en begeleiders van 20 juli t/m 2 augustus af naar Krakau. Voorafgaand hebben zij een voorprogramma in Praag met de gemeenschap van Sant’Egidio en bezoeken zij Auschwitz. Hulpbisschop mgr. Hendriks is het grootste deel van deze reis aanwezig en is ook één van de Nederlandse bisschoppen die in Krakau aan alle Nederlandse jongeren een catechese zal geven. Naast de busreis zijn op 10 juli vanuit Hilversum ook nog eens elf jongeren en begeleiders per fiets naar de WJD vertrokken.

Andere websites met informatie en nieuws over de WJD:

Gerelateerde artikelen WJD | WJD | 2016 | WJD | Krakau
share on facebook share on twitter share via email