achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   WJD Panama   >   Stream uitgelicht: Faith seeking understanding

Stream uitgelicht: Faith seeking understanding

De reis naar de Wereldjongerendagen in Panama bevat verschillende streams. Een stream is een keuzeprogramma om je geloof te verdiepen of je katholieke identiteit in jouw professie te versterken. Eén van de streams heet Faith seeking understanding en is onder leiding van Vader Johannes.

Het geloof begrijpen

Als mens willen we graag alles tot in detail begrijpen voor we ons er aan over geven. In het geloof is het niet zo vanzelfsprekend om het eerst te begrijpen, maar leer je het pas te begrijpen door je er aan over te geven. Durf jij deze stap in vertrouwen te zetten?

De Heilige Mis uitpluizen

Tijdens de stream Faith seeking understanding ga je met Vader Johannes stukken van de Heilige Mis uitdiepen en kijken wat de wortels daarvan zijn in de Heilige Schrift. Je staat stil bij hoe de Heilige Mis en de Heilige schrift tot je kunnen spreken ook in je dagelijks leven. Met de titel van deze stream, Faith seeking understanding, verdiep je vanuit het geloof je eigen geloof.

Filmpje

Kijk hier naar de uitleg van Vader Johannes zelf over de stream Faith seeking understanding.

Gerelateerde artikelen Jongeren | WJD | Panama | Streams
share on facebook share on twitter share via email