achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Seizoensafsluiting - Western party - BBQ

Seizoensafsluiting Jongerenplatform: Western party - BBQ

Het laatste blok is begonnen, de dagen worden zonniger, het einde van het seizoen is in zicht! Ook voor het jongerenplatform komt het einde van het seizoen naderbij, daarom hebben we besloten om het met een geweldige BBQ af te sluiten. En niet zomaar een BBQ, een BBQ in Western stijl! Dat betekent dat je uitgedaagd wordt om je cowboyhoed op te zetten en cowboylaarzen aan te trekken.

Jouw gastheren

Het is tijd om ons mentaal voor te bereiden op de vakantie periode. Daar heeft iedereen natuurlijk tijd voor nodig en kunnen we er niet vroeg genoeg mee beginnen. Natuurlijk doet het jongerenplatform hier aan mee. Zo hebben we onze eigen DJ Arnoldus, onze barman Gerardus en uitsmijter Antonius. Achter de BBQ staat onze Butcher Jozef en Mattheüs zal het vlees voor de BBQ aanvoeren. Nadia en Eva zijn onze serveersters en dit feestje zou niks zijn zonder toilet juffrouw Carolus.

Locatie en programma

De Western BBQ zal plaatsvinden in de grote achtertuin van de Sint Urbanuskerk van Duivendrecht. Wanneer onze buikjes zijn gevuld zullen we onze glazen heffen en kan ieder zijn of haar zangtalent ten gehoor brengen. Iedereen is hierin uitgenodigd om deel te nemen. We gaan met elkaar het seizoen op een knallende Wijze afsluiten.

Info

Wat:              Een Western BBQ
Waar:            Rijksstraatweg 230, Duivendrecht
Wanneer:       27 mei, vanaf half 5 inloop
Entree:          €12,00
Dresscode:   Western style
Waarom:       Ter afsluiting van dit geweldige seizoen

Aanmelden

 


 
Meer >>
Gerelateerde artikelen Jongeren | Jongerenplatform | seizoensafsluiting
share on facebook share on twitter share via email