achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
Agenda | Begeleiders | Contact
16-30

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Jongerensynode - Laat jouw stem horen - 8 juni - Haarlem

Jongerensynode - Laat jouw stem horen

In oktober 2018 organiseert de katholieke kerk een synode (‘bisschoppenvergadering’) over jongeren, geloof en het onderscheiden van de roeping! Ter voorbereiding daarop vraagt Paus Franciscus JOUW mening, ervaringen en gedachten over de Kerk. Dit is de reden dat wij op 8 juni een ontmoeting organiseren waarin je ons kan laten weten wat de kansen en bedreigingen zijn voor jongeren in deze tijd, wat jij daarbij van de kerk verwacht, welke tips je voor ons hebt en op welk gebied de kerk voor jouw een rol kan spelen in je leven of juist niet.

Gesprek

We komen bij elkaar om in gesprek te gaan over kerk van gister, vandaag en morgen. Alle jongeren tussen de 16 en 30 jaar (kerkelijk, niet kerkelijk én alles ertussenin) zijn daarvoor van harte uitgenodigd en mogen hun stem laten horen aan de kerk, laten weten wat ze belangrijk vinden in hun leven en wat ze van de kerk verwachten of vragen. De avond zal bestaan uit verschillende (inter)actieve werkvormen waarmee we gezamenlijk een aantal thema’s behandelen. Mgr. Hendriks, is aanwezig om naar jullie te luisteren en met je in gesprek te gaan! 

Programma

19.00 uur - Inloop
19.20 uur - Start programma
21.45 uur - Afsluiting en napraten met een borrel (voor wie wil)

Locatie:    Plebanie, Leidsevaart 146, Haarlem

Aanmelden:  

Meld je hieronder aan. Heb je vragen of opmerkingen mail Matthijs via: m.jansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl


 
Gerelateerde artikelen WJD | Jongeren | Synode
share on facebook share on twitter share via email