achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   BreakOut reünie

BreakOut reünie

In het weekend van 30 okt/1 nov is de reünie van het tienerkamp BreakOut 2020. Een bijzonder jaar vraagt om een bijzonder kamp en een bijzondere reünie. Helaas gaat alles iets anders dan we zouden wensen. We zijn ontzettend dankbaar voor de dagen die we in juli samen hebben kunnen doorbrengen. De organisatie van de reünie is hard aan het nadenken om daarvan ook het beste te maken binnen de beperkingen die er zijn.

Alive

Het thema van de reünie volgt het thema van het tienerkamp: Alive. In verschillende catecheses zal er aandacht worden besteed aan dit thema. Daarnaast gaan we natuurlijk ook weer lekker spelletjes spelen, bidden en genieten van Gods aanwezigheid in een avond van barmhartigheid.

Praktisch

Met het aanscherpen van de maatregelen kijken we per week wat voor aanpassingen we moeten treffen. Het staat vast dat we de richtlijnen van de overheid blijven volgen om de veiligheid te kunnen garanderen. Houd je mail in de gaten. Helaas zal het anders gaan en we vragen jullie begrip voor de keuzes die gemaakt worden. Bid voor de organisatie en het samen zijn. We leggen het in Gods handen.

Gerelateerde artikelen Tieners | Breakout | reunie
share on facebook share on twitter share via email