achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   5 februari op de Tienerdag toon jij je jumpskills

Trampolinespringen op 5 februari bij Jumpskillz Hoofdorp

5 februari organiseren we de tienerdag van Jong bisdom Haarlem-Amsterdam. We willen dit jaar samen met jou tot grote hoogte stijgen daarom maken we meteen een goede eerste spong op de trampolines van Jumpskills in Hoofddorp. Heb je wel zin om eens lekker los te gaan, samen met je vrienden? Kom dan ook en meld je aan onder aan deze pagina! Je bent van harte uitgenodigd.

Springen in Hoofddorp

De dag zullen we beginnen met een eucharistieviering samen met onze hulpbisschop Mgr. Hendriks in Aalsmeer. Na de mis vertrekken we richting de Jumpskillz in Hoofddorp. Daar trekken we onze springsokken aan (krijg je van de organisatie) en springen we er ongeveer 2 uur op los. Tussendoor is er wat lekkers en langs de baan organiseren we een gezellige plek om uit te rusten, spelletjes te doen en om wat bij te kletsen.

Voor wie

De tienerdag is voor tieners van 12 t/m ±17 jaar, alle tienergroepen en tieners uit Bisdom Haarlem-Amsterdam zijn uitgenodigd. Je mag je vrienden meenemen. We horen graag wie er bij zijn op zondag 5 februari. Dan zorgen we ook dat er wat lekker en wat drinken voor je klaarstaat. Meld jezelf of je groep aan via het onderstaande aanmeldingsformulier of via m.jansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl. Telefonisch contact opnemen kan via 023- 5112635 (Matthijs Jansen).

Praktische informatie

Wanneer:                        5 februari 2017
Tijd:                                    11:30 uur - 16:30 uur
Waar:                                 Stommeerweg 13, Aalsmeer (O.L.V. van de Berg Carmel kerk)
Entree :                              € 7,-
Adres Jumpskills:        Daalmeerstraat 7, Hoofddorp

Rond 17:00u. kunnen je ouders je weer ophalen in Hoofddorp (Daalmeerstraat 7).

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar 023-5112635. Aanmelden kan hieronder of via het onderstaande formulier of stuur een bericht naar m.jansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 
Gerelateerde artikelen Tieners | Tienerkamp | tienerdag
share on facebook share on twitter share via email