12-15
16-30
Muziek en video
logo
Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Agenda   >   Tienerdag - Promotie tienerprogramma Assisi

Tienerdag - Promotie tienerprogramma Assisi

Tienerdag - Op weg naar Assisi (Vervallen)

Datum: 28/01/2018

(Deze dag is vervallen en zal niet plaatsvinden) Zondag 28 januari 2018 organiseert jong bisdom Haarlem-Amsterdam speciaal een dag voor tieners uit ons bisdom. De dag staat in het teken van Assisi omdat we komend voorjaar met een grote groep mensen uit het bisdom op bedevaart naar Assisi gaan. Tijdens deze bedevaart zal er ook een speciaal tienerprogramma zijn voor tieners van 14 t/m 17 jaar. 28 januari is alvast een voorproefje op wat komen gaat.

WAT GAAN WE DOEN?

De inhoud van de dag staat nog in de stijgers, maar zeker is dat we er met elkaar een flink feest van gaan maken. We leren elkaar beter kennen, wij zullen een leuke activiteit verzorgen en lekker actief aan de slag gaan. Het is een uitgelezen kans om al vrienden te maken voordat je op reis gaat.

IEDEREEN IS WELKOM.

Alle tieners uit bisdom Haarlem-Amsterdam zijn uitgenodigd voor deze dag. Ga je al mee op bedevaart? Geweldig! Ga je niet mee of twijfel je nog? Kom ook! Tijdens deze dag kun je alvast ontdekken wie er mee op reis gaan, maar kun je ook vooral nieuwe vrienden ontmoeten en elkaar beter leren kennen. Weet je niet wat op bedevaart gaan is en wil je er meer van weten? Dan is dit je kans! Deze dag word je op de hoogte gebracht van wat er gaat gebeuren van 28 april t/m 6 mei 2018. Ben je 12 of 13 jaar oud en wil je ook graag komen omdat je misschien ook met het tienerprogramma van de bedevaart mee wilt, dat kan! Stel je vraag en wij geven antwoord. Zet de datum alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent. Houdt de website goed in de gaten, meer informatie volgt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs Jansen. Je kunt hem mailen via m.jansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl of bellen op het nummer: 023 – 511 26 35.

share on facebook share on twitter share via email