achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   Tienerkamp Breakout 2017 - Let's Move

Tienerkamp Breakout 2017 - Let's Move!

Jong bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert in 2017 een nieuwe tienerkamp voor speciaal voor jou! Het vind plaats van donderdag 3 t/m maandag 7 augustus op het heiligdom in Heiloo. Stel je voor: Vijf dagen lang met ruim 35 tieners op kamp. Je leert nieuwe vrienden kennen, je stelt vragen over het geloof en neemt deel aan een actief en geweldig programma in en rond het klooster op het uitgestrekte heiligdom. Wat wil je nog meer? Meld je aan onderaan deze pagina!

Het begint nu!

Dit is het moment! Dit is de start van iets groots. Jij bent zelf het begin van wat komen gaat. Alleen gebeurt er niks als je niet in beweging komt. Ben je klaar voor een avontuur? Kom uit je luie stoel of achter je beeldscherm vandaan en Let’s Move! Jezelf in beweging krijgen is niet altijd makkelijk en gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Toch ben jijzelf degene die bepaalt welke kant jouw leven op gaat, welke beweging jij maakt. Maar waar begin je mee en hoe zet jij de eerste stap? Wij hebben een idee!

Het kamp

Ga op kamp om vijf dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden samen een onvergetelijke tijd te beleven. Een programma vol sport en spel, de natuur in, een speciale activiteit, een bonte avond en nog veel meer. Dit kamp nemen we in het bijzonder we tijd voor en met God. Kom in beweging en ga op weg met Hem! Vind jouw eigen unieke talenten en stel je vragen aan God, het geloof en de kerk!

Nieuw dit jaar!

Ben je al vaker geweest en wil je een extra stap zetten en meer uit jezelf en het geloof halen? Geef je op met het codewoord: ‘moving on’!

Twijfel je nog of wil je iets proeven van sfeer op dit tienerkamp. Bekijk hier een aantal foto’s van tienerkamp Breakout 2016.

Ben je tussen de 12 en 15? Meld je dan nu aan!

INFO

Waar:              Julianaklooster Heiloo
Wie:                 12 t/m 15 jaar
Wanneer:       3 t/m 7 augustus
Prijs:                 € 85,-
Organisatie:   Heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood
                           Blauwe Zusters
                           Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam

Aanmelden:


 XS
 S
 M
 L
 XL
 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 
Gerelateerde artikelen Tieners | Tienerkamp | Teens | Get | together
share on facebook share on twitter share via email