achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Oude artikelen   >   Straatbijbel app! De Bijbel in een nieuw jasje

Straatbijbel app! De Bijbel in een nieuw jasje.

De verhalen van Jezus komen tot leven in ‘De torrie van Mattie’. Bekende verhalen uit de Bijbel opgeschreven door Mattheus ingesproken in straattaal. Je weet toch? Gewoon die woorden die jij vindt op straat, Facebook en in de Watsapp.

Je kunt ’De torrie van Mattie’ kopen als boek of gratis luisteren als MP3. Bij elk verhaal in het boek is er een uitleg, zodat je echt begrijpt wat er wordt bedoelt. Bij sommige van die verhaaltjes zijn ook filmpjes gemaakt, je kunt alle verhalen luisteren op www.straatbijbel.nl. Er zijn nu ook verhalen te vinden uit Genesis en de Psalmen. Ook deze kun je als MP3 beluisteren.

App

Er is ook een leuke app waarop je al deze verhalen kunt beluisteren of laten luisteren aan de vrienden via je telefoon. Ze zijn ingesproken door jongeren van de straat. Zo hoor je het eens op een andere manier en tenminste niet zo saai. Check de app en beluister deze toffe verhalen op je eigen phone.

Straatbijbel App

Meer informatie-tekst
Meer >>
Gerelateerde artikelen Tieners | Bijbel
share on facebook share on twitter share via email