achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   24 jan: Landelijke online tienergroepdag

24 jan: Landelijk online tienergroepdag

Strijd jij op zondag 24 jan mee om de titel allercreatiefste tienergroep? Je krijgt een set van opdrachten waar je er steeds 1 of 2 van kiest om uit te voeren en behaalt zo punten voor jouw groep. Opdracht geslaagd, dan krijg je weer nieuwe opdrachten. Puntenverdubbeling is mogelijk met de kennisvragen. Doe mee met jouw tienergroep of stel zelf een groep samen met je vrienden en meld je aan!!

Tienergroepcompetitie

Op zondag 24 januari strijd je met jouw tienergroep mee voor de titel 'Allercreatiefste tienergroep'. Vanuit het hoofdkantoor in Haarlem krijg je opdrachten toegestuurd. Aan jou en jouw groepsgenoten de uitdaging om zo creatief, ludiek en origineel mogelijke foto's en filmpjes te maken. Hiermee verdien je punten en met kennnisvragen kun je deze punten verdubbelen. Dus ieder van jullie is nodig om zoveel mogelijke punten voor jouw groep binnen te halen.

Uiteraard zijn alle opdrachten coronaproof! De opdrachten zijn vanuit huis te maken, de groep hoeft niet bij elkaar te komen. 

Programma

12:00 uur: Gezamenlijke opening via een livestream vanuit de Bavo met een catechese en uitleg van de eerste opdracht. 

14:30 uur: Update via de livestream met beelden van de eerste ingestuurde filmpjes en foto's

17:00 uur: Terugblik en bekendmaking winnaar via de livestream

Tussen 12:00 uur en 16:30 uur hebben jullie de tijd om de opdrachten te maken. Je hebt steeds 5 opdrachten open staan waar je uit kunt kiezen. Je hoeft niet de gehele tijd bezig te zijn met de opdrachten. Minimale speeltijd is 1,5 uur. 

Meld je als tienergroep aan door de naam van je tienergroep en van de groepsleider te mailen naar onlinetienerdag2021@gmail.com 

 

 

Gerelateerde artikelen Tieners | tienerdag | online
share on facebook share on twitter share via email