12-15
16-30
Muziek en video
logo
Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   The Missionary School   >   Netwerkbijeenkomst 22 mei

Netwerkbijeenkomst 22 mei

Netwerkbijeenkomst 22 mei

Hoe doen anderen het (na)vormsel-, tiener- en jongerenwerk binnen of buiten een familiezondag? De netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld om te leren en sparren met anderen om het jongerenwerk te verbeteren. In de editie op zondag 22 mei willen we in het bijzonder aandacht besteden aan de familiezondagen, die in het bisdom steeds meer een plek krijgen in verschillende regio's.

In de ochtend schuif je aan bij de familiezondag van Haarlem. Een drie uur durend programma met Mis, catechese per leeftijdsgroep en een potluck lunch. Neem je ook iets mee?

Om 12:30 uur starten we ons eigen inhoudelijke gedeelte met Marleen en Jeroen van het gezinspastoraat. Zij vertellen kort over de visie achter de familiezondagen, maar je gaat vooral met elkaar in gesprek hoe je de catechese en groepsbinding onder jongeren kunnen versterken.

Bij veel mensen leeft de vraag hoe houden we de tieners na het vormsel betrokken. Mooi dat er wensen zijn voor een navormseltraject. Dit kan binnen of buiten de familiezondag plek krijgen, maar welk materiaal gebruik je? Resurrexit biedt verschillend materiaal, daar gaan we gezamenlijk naar kijken.

Aanmelden


 
share on facebook share on twitter share via email