12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   The Missionary School   >   TMS: Vernieuwd curriculum

TMS: Vernieuwd curriculum

 

Jij wilt dat de kerk een plek is om samen met anderen God te eren, te dienen en over Hem te leren. Je wilt ook werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, vaardigheden en jezelf versterken als professional. In het vernieuwde curriculum van The Missionary School heb je deze twee vliegen in één klap! 

 

Vernieuwd curriculum

Jouw tijd is kostbaar en daarom wil je er goed mee om gaan. Je bent katholiek en wil je inzetten voor de kerk, maar je wilt ook groeien en interessant worden of zijn op de arbeidsmarkt. Deze twee kunnen hand in hand gaan, want in het nieuwe programma van The Missionary School gaan we meer gebruik maken van modellen en sprekers uit de bedrijfswereld. Veel instellingen werken met 'design thinking' om problemen op te lossen en concepten uit te werken. Met het business model canvas kijk je waar je waarde brengt en welke behoefte je daarmee beantwoordt. 

In de kerk en in het bedrijfsleven sta je voor problemen, lever je producten, moet je mensen enthousiasmeren en duidelijk weten wie je voor je hebt zitten. Dat leer je dus in de 10 masterclasses van The Missionary School! Nu verspreidt over 4 weekenden.

En hoe zit het dan met de geloofsverdieping?

Als je missionair wilt zijn, dan kan dat alleen vanuit een eigen verbondenheid met God. Je kunt die relatie al heel sterk ervaren of daar zoekende in zijn. Dat maakt niet uit. De geloofsverdieping hebben we in deze nieuwe editie een stuk interactiever gemaakt. Het gaat niet alleen om de kennis, maar net zo goed om het leven van het geloof. Hoe je dat geloof een plek geeft in jouw dagelijks leven qua gebed, deugden en overtuiging daar gaan we het met elkaar over hebben. Ga er maar vanuit dat jij dan groei doormaakt!   

Ben jij geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt in dit nieuwe concept van The Missionary School, dan willen wij jou heel graag leren kennen. Stuur ons een appje of bel ons op via 06-23436049.

In de tussentijd al wat meer informatie verzamelen. Kijk op de website www.themissionaryschool.nl        

Meer >>
Gerelateerde artikelen The | Missionary | School | curriculum | CV | professional
share on facebook share on twitter share via email