12-15
16-30
Muziek en video
logo

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Assisi 2018   >   Win tijdens kerstdiner 2017 € 150,- korting voor Assisi 2018

Win tijdens Kerstdiner € 150,- korting voor Assisi 2018

Win €150,- tijdens het kerstdiner van Jong bisdom Haarlem € 150,- extra korting op de jongerenreis naar Assisi. Tijdens het diner in Heerhugowaard hebben we een supergave kerststal-fotobooth. Maak tijdens het diner een foto in de fotobooth en win €150,- korting voor de jongerenreis 'ASISSI 2018'. De korting wordt verdeeld onder jou en je vrienden op de foto en kun je inzetten als jij je aanmeldt voor de bedevaart.

Aanmelden voor het kerstdiner en Win-actie

Wil je meedoen, meld je dan eerst aan voor het kerstdiner van Jong bisdom Haarlem-Amsterdam. Aanmelden voor het diner kan HIER. Daar vind je ook meer informatie over het kerstdiner wat op 16 december plaats vind in Heerhugowaard.

Voorwaarden van de Actie

Hieronder lees je enkele voorwaarden van de actie.

- De gewonnen korting wordt uitgekeerd in tegoedbonnen die winnaars kunnen inzetten bij het aanmelden voor de bus of vliegreis van bisdom Haarlem-Amsterdam naar Assisi van 28 april t/m 6 mei 2018.

- De kortingsbon is alleen geldig voor tieners & jongeren t/m 30 jaar die zich aanmelden voor het tiener- of jongerenprogramma van de bus- of vliegreis van bisdom Haarlem-Amsterdam naar Assisi van 28 april t/m 6 mei 2018.

-Het verzilveren van een gewonnen kortingsbon kan alleen via info@jongbisdomhaarlem.nl nadat de persoon zich heeft aangemeld via www.VNB.nl voor de bedevaart van Jong bisdom Haarlem-Amsterdam naar Assisi met de reiscode AS1801 of AS1802.

- De winnaar wordt bepaald door een jury bestaande uit de jongerenwerker van Jong bisdom Haarlem-Amsterdam, de projectmedewerker van de bisdom bedevaart naar Assisi en een lid van het jongerenplatform.

- Leden van het jongerenplatform kunnen meedoen aan de actie, maar sluiten zich daarmee uit van deelname aan de jury.

- De winnende foto wordt bekend gemaakt op 26 december, 2de kerstdag 2017!

- Deelnemers aan de actie hebben zich voor het nemen van de foto aangemeld en ingeschreven op de dag zelf voor het Kerstdiner van 16 december 2017 te Heerhugowaard, georganiseerd door Jong bisdom Haarlem-Amsterdam.

- Het jongerenplatform en Jong bisdom Haarlem-Amsterdam behouden altijd het recht de actie aan te passen of te annuleren wanneer dat volgens hun nodig is bij onduidelijkheden of ongeregeldheden.

- de gewonnen tegoedbon kan door de winnaar ook worden overgedragen aan een andere persoon die zich aanmeld voor de Assisi 2018 jongerenreis. Het is niet toegestaan om 3 of meer bonnen per persoon te verzilveren voor een korting op de reis.

- Er mogen meerder foto's worden gemaakt in de fotobooth om kans te maken op de overwinning.Personen mogen ook deelnemen aan verschillende formaties om een foto mee te maken.

 

 

 

 

Meer >>
Gerelateerde artikelen Bedevaart | Kerstdiner | Assisi
share on facebook share on twitter share via email