achtergrondplaatje
achtergrond voor tieners
12-15
16-30
Muziek en video
logo
12-15

The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   BreakOut tienerkamp 2024

BreakOut tienerkamp 2024

Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum van het tienerkamp BreakOut met als thema Celebrate. Je bent van harte uitgenodigd om dit feest samen met ons te vieren. We gaan weer spellen spelen, catecheses ontvangen, bidden en natuurlijk creatief aan de slag met het schilderen van een vlag en het maken van een toneelstukje!

Celebrate

Natuurlijk kan het niet anders dan dat dit een feestelijke editie wordt van het tienerkamp. Neem je feestmuts mee en vier met ons dit feest. Als katholieken zijn we goed in feest vieren. Elke zondag is een feest waarop we steeds het grote Paasfeest vieren in de H. Mis. We gaan ons verdiepen in dit feest wat we vieren met de H. Mis en ook in het thema dankbaarheid.

Praktisch

Het tienerkamp BreakOut start op maandagmiddag 14:00 uur met een H. Mis voor alle tieners en ouders. We slapen in tenten, dus neem een luchtbed/matje en slaapzak mee. Het programma is in het Julianaklooster. In het gebouw zijn BHV-ers aanwezig in geval van calamiteiten. De begeleiders van het tienerkamp handelen volgens de gedragscode pastoraat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de communicatie naar u als ouder en tiener hebben we persoonsgegevens nodig. Bij aanvang van het kamp vragen we u om het toestemmingsformulier voor gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jouzelf) in te leveren. We houden ons aan de privacyverklaring van het bisdom.

Info

Wie: 12-18 jaar

Wat: Katholiek tienerkamp BreakOut

Waar: Hoogeweg 65, Heiloo (Julianaklooster)

Wanneer: Maandag 22 t/m vrijdag 26 juli

Kosten: €105,- per persoon (mocht er een financiële drempel zijn dan kunt u dit aangeven via een mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl)

 

Aanmelden:


 
Gerelateerde artikelen Tieners | Tienerkamp | Breakout
share on facebook share on twitter share via email