WJD
Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Over ons   >   Wie wij zijn

Wie wij zijn

Deze website is van de afdeling Jongerenpastoraat van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Dit bisdom maakt deel uit van de rooms-katholieke Kerk van Nederland.

De leiding van het bisdom Haarlem-Amsterdam valt onder bisschop Punt (op de foto in het midden). Hij wordt daarbij geholpen door hulpbisschop Mgr. Hendriks

Als dienst Jongerenpastoraat ondersteunen en promoten we het katholieke jongerenwerk in het bisdom Haarlem-Amsterdam. We werken onder verantwoordelijkheid van Mgr. Hendriks. Hij heeft het beleidsterrein Jongerenpastoraat als aandachtsgebied.

Als medewerkers van het bisdom werken we zeker niet alleen in het jongerenpastoraat: we worden geholpen door pastorale krachten, begeleiders en jongeren uit het bisdom.

Medewerkers:

Matthijs Jansen (mjansen@bisdomhaarlem-amsterdam.nl)

Een aantal van de activiteiten die worden aangeboden worden georganiseerd door het Jongerenplatform. Het platform bestaat uit jongeren (16 t/m 30 jaar) die samenwerken met lokale groepen en andere enthousiaste jongeren.

Bisdom haarlem.png