WJD

WJD

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Tieners   >   Teens Get Together 21 April in Hilversum

Teens Get Together 21 April in Hilversum

Dit voorjaar is er voor de tweede keer een 'Teens Get Together'. Hiervoor zijn alle tieners (12 t/m 18) uit het hele bisdom uitgenodigd. We gaan met elkaar op bezoek bij één van de tiener- of jongerengroepen in ons bisdom. 21 april zijn we te gast bij tienergroep ‘Kan’t FF’ in Hilversum.

Elkaar Onmoeten

Ben je bij de tienerdag in februari geweest, eerder al op het tienerkamp vorig jaar zomer, of misschien al langer geleden met ons mee geweest op bedevaart? Het is hoog tijd om elkaar weer eens te ontmoeten. Ken je ons nog niet zo goed en wil je graag jonge mensen ontmoeten die zich ook afvragen wat ze met hun leven of het geloof moeten? Kom dan ook gezellig langs. Het wordt het leuke en actieve avond.

Programma

Je bent welkom vanaf 19:28u. We heten iedereen eerst van harte welkom. Daarna wordt er gestart met een actief Rock Solid programma waarbij we een bepaald thema oppakken. Het wordt een gezellige, actieve avond! Een leuk moment om elkaar weer eens terug te zien. Aan het einde van de avond maken we tijd om nog even lekker te chillen en bij te praten. Ben je nog niet zo bekend met ons of ken je nog weinig tieners uit ons bisdom. Dan is deze avond perfect om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken.

Aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden. Meld je aan voor woensdag 19 april. Dan heeft Kan’t FF genoeg tijd om alles goed voor te bereiden. Je hoeft voor deze avond niks te betalen.

Klik voor meer foto's

Aanvang:     19:28u.
Locatie:        Schaapskooi naast de St. Vituskerk
Adres:           Emmastraat 5, Hilversum
Einde:           22:12u.
Kosten:         -

Tip voor Ouders

Er is voldoende ruimte om te parkeren voor en rondom de St. Vistuskerk.

Aanmeldingsformulier

Captcha Code

Click the image to see another captcha.