The Missionary School

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   SO Jongerenprogramma 16 maart 2019

Stille Omgang Jongerenprogramma 2019

Op 16 maart 2019 in de Mozes en Aäronkerk te Amsterdam een nieuwe editie van het SO-jongerenprogramma 2019. Het programma zal in het teken staan van het thema ‘Vreugde’. Wat vervult jou van vreugde? Wat is echte vreugde? Is vreugde een individuele of collectieve aangelegenheid? Hoe zit dat met de rol van God?

Het hoofdprogramma zal dit jaar ingevuld worden door interessante sprekers en activiteiten. Daarnaast bevat het programma weer een aantal vertrouwde onderdelen, zoals de H. Mis met Mgr. Punt en Eucharistische aanbidding. Ook zijn er keuzeprogramma’s, zoals Echte ontmoeting is een vreugde, Vreugde in verschillende culturen: Feest, Sant’Egidio; meet the homeless en CandleNight.
Tot slot lopen we de Stille Omgang door de straten van Amsterdam. Het belooft weer een bijzondere avond te worden met een mooi programma op de agenda. Zorg dat je erbij bent!

Stille Omgang, Matthijn Buwalda, jongekerk, jongeren

Wat:                           Stille Omgang Jongerenprogramma