WJD Panama

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Nieuwsberichten   >   Jongeren   >   Leiding geven aan jezelf en aan anderen

Leiding geven aan jezelf en aan anderen

Wil jij graag je geloof uitdragen en andere jongeren en tieners meenemen in het geloof?

Ben jij mogelijk op zoek naar een leidinggevende rol in een jongerengroep of in de kerk?

Dan is The Missionary School misschien iets voor jou! Want, leidinggeven gaat niet vanzelf.

Succesvolle leiders hebben een aantal zaken gemeen:

ze weten goed WIE ze zijn

ze hebben duidelijk voor ogen WAT ze willen

ze zijn in staat dat met hun OMGEVING voor elkaar te krijgen.

en ze realiseren zich dat wanneer ze zelf geen plan hebben, ze ingezet worden in andermans plan.

In The Missionary School leer je hier meer over. Het levert je niet alleen vaardigheden op voor je werk in de parochie, maar ook voor je professionele leven.

Wil je meer weten over dit traject? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek:

info@jongbisdomhaarlem.nl of bel naar 023-5112636.