WJD Panama

Jong Bisdom Haarlem- Amsterdam   >   Begeleiders   >   Nieuws   >   Impulsdag geloofsopbouw

Impulsdag voor begeleiders en vrijwilligers in catechese, huwelijk & gezin en jongerenwerk

Op zaterdag 17 januari 2015 is van 9.30 tot 14.00 uur de impulsdag voor begeleiders en vrijwilligers in catechese, huwelijk & gezin, jongerenwerk en overige geïnteresseerden. Het thema van dit jaar is jong en oud met elkaar verbinden. Ouderen klagen soms over te weinig jongeren in de kerk, terwijl men niet altijd in de gaten heeft dat er wel degelijk jongeren in de parochie actief zijn. Aan de andere kant zeggen jongeren zich niet thuis te voelen in hun kerk en zoeken zij andere plekken op buiten hun eigen kerk.

Dat is eigenlijk hartstikke jammer, want we weten dat deze groepen juist veel steun aan elkaar kunnen hebben en veel van elkaar kunnen leren. Jongeren zijn hoopgevend, maar kunnen tegelijkertijd leren van de levenservaring van de ouderen in de parochie. Geef je daarom hieronder op en kom op 17 januari naar Heiloo om meer te horen over twee inspirerende voorbeelden over dit thema. Zie de folder voor meer informatie.

Aansluitend is er voor geïnteresseerden een vragenuurtje over de bisombedevaart naar Rome in de meivakantie van 2015. Verantwoordelijken van zowel het volwassen-, gezins-, jongeren- en het tienerprogramma zijn hierbij aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

BHA-flyer impulsdag.2015.pdf

Ik geef me op voor de impulsdag 2015:

1
 2
 3
 4
 5

Het deelnamebedrag voor de impulsdag is 10 euro p.p. incl. koffie/ thee en een lunch. U kunt het bedrag ter plekke contant betalen.